Kennel Benzelias första träff. Och det blev en sån där underbar, fantastiskt ja nästan magisk helg. Kanonväder båda dagarna. Några hade fått förhinder i sista stund men hela 29 hundar och 34 personer var där, otroligt! Vi började på lördag fm med att Ingemar och Åsa Stöckel från Fjällbrisens delade med sig av sina gedigna kunskaper om viltspår. Efter det så tog Tina Andreasson vid och berättade om och demonstrerade lydnadstävling med sin vackra Vega. Guidad långpromenad med bad följt av lunch, laxsoppa med bröd. På eftermiddagen berättade jag om utställning och vi hade ringträning med domare Gunnar Norlin och Viola Bratt som är den dam som lärt mig att ställa ut hundar. En till guidad promenad medan vi fixade middag. Pyssliga valpköpare fick sätta ihop sina egna grillspett och grilla dem, till detta potatissallad, grön- och bön-sallad, aioli, tzatsiki och vin/öl. Sen var det dax för gårdshundsrally som alla deltog i med stor entusiasm. Ljuvligt god paj med vaniljsås och sedan mera vin och socialt umgänge i varma ljumma sommarnatten. På söndagen så kom Yvonne Fång från Hundvis hundskola och berättade om grundläggande övningar med påbyggnad bla lek, avslappning, koncentration, kontakt, inkallning m m. Kanonduktig tjej.

Jag måste bara vara absolut världsbäst på att välja valpköpare, varendaste en är bara så urgulliga och fina. Lyllo mig. Har aldrig hört så många, "vad kan jag göra", "behöver du hjälp", "ska vi ordna" på en enda helg. Alla fixade och donade så jag knappt hann med. Allt bara ordnade sig i ett kick, ja till och med soppåsarna försvann efter träffen med Danne och Henna. Ett litet extra tack vill jag rikta till er som tilldelades uppgifter. Tina och Alexandra som tog över mitt kök och ordnade allt i ett nafs. Syrran som fixade super-sallad och guidade runt nästan 30 gårdshundar i byn. Siw som skapat en helt fantastisk efterrätt. Mamma som kokat världens godaste laxsoppa och faster Ewa som bakat fantastiskt bröd till. Peo och Pelle som fixade stolar och bord och grillar. Ingemar och Åsa som så proffsigt och utmärkt föredrog viltspår och Tina som visade lydnad så att jag fick ståpäls och tårar i ögonen. Mina goda vänner Gunnar och Viola, riktiga ringrävar och hundkännare som glömt mer än jag någonsin kommer att lära mig om utställning och ringträning. Vilka enorma resurser jag har i mina valpköpare!

Till er som inte kunde komma, jäklar så kul det blir nästa gång när ni också är här. Och så tack alla snälla underbara som kom. Ni gjorde helgen helt magisk och gav mig ett minne för livet. Nedan bilder, några av dem har jag lånat av Maria Kling och Jessica så vänligen ta inga bilder härifrån.